Termékeink

MS-Noise - Zajredukáló doboz vakuumpumpákhoz

A laboratóriumban található tömegspektrométerek pumpái eléggé zajosak, ami hosszú távon a koncentráció, a figyelem csökkenését vonja maga után.

Ez ellen az általános védekezési mód az volt idáig, hogy ha lehetett akkor a pumpát egy másik helységben helyeztük el, vagy ha mindenképp kénytelenek voltunk megosztani vele a légterünket, hát beraktuk egy üres szekrénybe.

 

Be kell látni, egyik sem ideális megoldás hosszú távon!

 

Egy átlagos irodai környezetben a zaj 40dB nagyságú, egy beszélgetés 60dB erősen szól, míg egy laboratóriumban akár 70dB vagy nagyobb erősségű zaj is lehet függően a készülékek számától.

 

A zajredukáló dobozok hatékonyságát befolyásolja a pumpa által keltett zaj, de a tapasztalatok alapján elmondható, hogy átlagosan 10-15 dB zajcsökkenés tapasztalható az MS-Noise termékének használatával.

 

A doboz lelke az 50mm vastag zajelnyelő habszivacs, mely a legkiválóbb akusztikai tulajdonságokkal bír. A hűtésről 2 db zajtalan ventillátor gondoskodik.

 

A dobozhoz opcionálisan rezgéselnyelő kerekekkel rendelkező tartó (mely az esetleges olajkifolyást is felfogja) és túlmelegedést jelző riasztó is rendelhető.Termékek:

Címünk:
1112 HU, Budapest, Péterhegyi út 98.

Telefon: 06-1-424-0104

info@analitix.hu
CÉGÜNKRŐL ELÉRHETŐSÉGEK REFERENCIÁK